МЕНЮ САЙТА


« 1 2 3 4 »
Комментарии: 0Просмотров: 584
В рамках празднования Дня социальной справедливости 14го февраля в Донецкой общеобразовательной школе I – III ступеней № 120 прошли лекции с участием председателя Красного Креста Стасюк Валентины Ивановны. Учащиеся нашей школы узнали историю создания общества Красного Креста, этапы становления его символики и основные направления деятельности общества в мире и Украине.
Учащимися школы были нарисованы стенгазеты к юбилею Красного Креста.
Комментарии: 0Просмотров: 809
Повідомляємо учнів та вчителів, що на сайті з'явились нові сторінки: "Обдаровані діти" та "Талановиті колективи"! Відвідати їх ви можете, вибравши у верхньому меню пункт "Досягнення школи".
Окремо поздоровляємо тих учнів, фото яких тепер прикрашає шкільний сайт. Так тримати!
Комментарии: 0Просмотров: 566
В п'ятницю, 05. 10. 12., у Донецькій загальноосвітній школі пройшов святковий концерт, призначений до Дня Вчителя! Напередодні всі вчителі школи були запрошені на свято.
Програму вели учні 9-А класу: Дмитро Колотенко та Анастасія Рейко! Перед тим, як розпочати дивитись концерт, директор школи, Чешковська Наталя Петрівна, привітала всіх вчителів та побажала їм всього кращого.
Також була урочиста мить, на котрій всіх вчителів нагороджували грамотами і подяками за їх сумлінну та плідну працю, а молодих спеціалістів – привітали святковою карткою! В концерті приймало участь дуже багато дітей, серед яких: дівчата з шостого класу, котрі приготували танець, незмінна учениця 8-Б класу, Валерія Бунякова - вона завжди дарує нам гарні пісні. Серед виступаючих були також учні 2-го(Тодчук Анастасія, справжнє маленьке, співаюче сонечко) та 11-го класу(збірна дітей, котра показала насправді кумедну шкільну ситуацію на сцені, вони розіграли театральну сценку!).
Був запрошений ш ... Читати далі »
Комментарии: 0Просмотров: 740
Шановн вчителі! Щиро вітаємо Вас із святом Дня працівників освіти! Бажаємо Вам натхнення, здоров'я і великих досягнень у Вашй нелегкій праці!

Я пам'ятаю кожне Ваше слово!
Дивлюсь, заходите Ви в клас
І дзвонить ранком дзвоник малиново,
І вчителька стрічає знову нас.
На синіх вікнах райдуга повисла,
Вона до школи кличе мене знов.
Учителька, Ви перша наша пісня
Як пісня птаха з гомінких дібров.
Круті дороги доля нам простеле
Вам же допоможе
Так її любити
Мудрий Ваш наставник,
Рідний Ваш учитель.
Комментарии: 0Просмотров: 499
Добавлені матеріали для допомоги у підготовці до шкільних олімпіад. Викачати матеріали можна, зайшовши у головному меню в розділ "Корисна інформація/ Учням/Олімпіади", або перейшовши за посиланням.
1-5 6-10 11-15 16-17
ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.