МЕНЮ САЙТА


« 1 2 3 4 »
Комментарии: 0Просмотров: 452
           Вітаємо БуянськуОлену,
                  ученицю 8-Б класу,
                            учасницю ІІІ етапу Всеукраїнської 
                      олімпіади фізики!!!!
Комментарии: 0Просмотров: 434

Фамилия, имя, отчество и номер контактного телефона

сотрудника ОКМДД Буденновского РО ДГУ ГУМВД Украины в Донецкой области, закрепленного за учебным заведением

 

... Читати далі »
Комментарии: 0Просмотров: 745
ЗНЗ №120 запрошує усіх на Звіт директора перед громадскістю у 2013-2014 н.р.
Звіт буде проводитись 29 травня о 18.00 за адресою: 83047, м. Донецьк, вул. Багратіона, буд. 16а
Комментарии: 0Просмотров: 540
Героїко-патріотичне виховання невід ємна частина національного виховання в школі. Саме воно покликано виховати свідомих, щирих громадян своєї Батьківщини. Сучасне покоління школярів потребує формування в них історичної пам яті. В нашій школі історико-патріотичному вихованню відводиться провідна роль.
1 лютого 2013 року в школі відбувся виховний захід, присвячений 70-річчю Сталінградської битви, яка стала переломною в роки Другої Світової війни. На виховний захід були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни, не тільки ті, кого опікає школа, але і з усього району. Почесним гостем на святі став ветеран Великої Вітчизняної війни, директор пошуково-видавничого агенства «Книга пам яті України» Кулага Іван Іванович. На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори шкіл Будьоннівського району.
Під керівництвом вчителя Тавенко Н.К., педагогів організаторів Савінової Ю.Ю., Антонова С.В. діти з пошукового загону школи представили учням та запроше ... Читати далі »
Комментарии: 0Просмотров: 624

Именно под таким название 15 февраля 2013 года прошло воспитательное мероприятие в Донецкой общеобразовательной школе І – ІІІ ступеней № 120.


На мероприятиии присутствовали участник боевых действий в Афганистане Табала Николай Николаевич и методист РМК Миронова Елена Васильевна.


Мероприятие проходило в торжественной атмосфере. Ответственный за национально-птриотическую работу в школе Тавенко Н.К. приложила максимум усилий для того, чтобы донести до учащихся школы все ужасы и страхи войны. ... Читати далі »

ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.