МЕНЮ САЙТА


Святковий концерт, присвячений Дню працівника освіти

В п'ятницю, 05. 10. 12., у Донецькій загальноосвітній школі пройшов святковий концерт, призначений до Дня Вчителя! Напередодні всі вчителі школи були запрошені на свято.
Програму вели учні 9-А класу: Дмитро Колотенко та Анастасія Рейко! Перед тим, як розпочати дивитись концерт, директор школи, Чешковська Наталя Петрівна, привітала всіх вчителів та побажала їм всього кращого.
Також була урочиста мить, на котрій всіх вчителів нагороджували грамотами і подяками за їх сумлінну та плідну працю, а молодих спеціалістів – привітали святковою карткою! В концерті приймало участь дуже багато дітей, серед яких: дівчата з шостого класу, котрі приготували танець, незмінна учениця 8-Б класу, Валерія Бунякова - вона завжди дарує нам гарні пісні. Серед виступаючих були також учні 2-го(Тодчук Анастасія, справжнє маленьке, співаюче сонечко) та 11-го класу(збірна дітей, котра показала насправді кумедну шкільну ситуацію на сцені, вони розіграли театральну сценку!).
Був запрошений шкільний гурток «Вікторія!»(аеробіка), які показали високий рівень підготовки, власне як і завжди! Разом з Євгенією Савицькою(ученицею 7-А класу), пісню «Озёра доброты», заспівала Валерія Бунякова, ця пісня була підготовлена спеціально для них, наших класних мам! Деякі з них після концерту сказали, що пісня була настільки чуттєво та гарно виконана, що навіть сльози пробиралися! Загалом свято пройшло на високому рівні, під заключний номер, пісню «Береги Любовь», вийшли не тільки її виконавці(дівчата з 7-Б класу), але і всі учасники концерту! Ведучі сказали своє завершальне вітальне слово та побажали всім вчителям великого щастя!



Ім`я *:
Email *:
Код *:
ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.