МЕНЮ САЙТА


1 2 3 4 »
Комментарии: 0Просмотров: 1505

На базі ЗОШ № 120 будуть відкриті пришкольні лагеря " Вікторія" та " Сонечко". Початок роботи лагеря з 02.06.2014. 

Комментарии: 1Просмотров: 1070

Вітаємо!

   Харахурсах Валеріюз ІІ місцем у Всеукраїнській інтеренет- олімпіаді " Крок до знань 2014"  з біології

Комментарии: 0Просмотров: 1135
Шановні колеги!

  

 Щиро вітаю Вас з Першотравнем!

   1 травня - свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя.

... Читати далі »

Комментарии: 0Просмотров: 1261

        26 квітня 2014 року в Донецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №120 Донецької міської ради Донецької області відбулося  щорічне свято обдарованих дітей «Запали свою зірку!».  На свято були запрошені батьки, педагоги, учні школи, представники громадських організацій. Під час свята було вручено нагороди переможцям та призерам Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, різноманітних Всеукраїнських конкурсів: етнографічний фестиваль;  конкурс знавців української мови ім.П.Яцика; «Красномовна Донеччина»; «Марафон-проект»; «Надія» (у рамках фестивалю «Музика дитинства»); конкурс вокальних ансамблів «Веселкове сузір`я»; «Повір у себе» та інші. Свято супроводжував концерт творчих учнів закладу: виступи спортивних клубів з фітнес-аеробіки «Вікторія» та дзюдо «Тан-рен», шкільного театрального гуртка (учні 10-А кл Колотенко Д. ... Читати далі »

Комментарии: 0Просмотров: 2294

Звіт

про проведені заходи до Дня Чорнобильської трагедії

На виконання розпорядження відділу освіти Будьоннівської районної у м.Донецьку ради, плану виховної роботи школи  до Дня Чорнобильської трагедії була проведена низка виховних заходів.  Учні школи активно брали участь у запланованих заходах.

Протягом тижня з 21.04. 2014 по 25.04.2014 тривала виставка плакатів на тему «Ні другому Чорнобилю», в якій взяли участь учні 7 – 11 класів. На виставку було представлено 17 плакатів, виконаних у різній техниці. На увагу заслуховували лозунги: «Збережемо природу рідного краю!», «Атом повинен використовуватися у мирних цілях», «Збережемо Землю від екологічної кризи» та інші.

У бібліотеці відбулася виставка літератури, присвячена аварії на Чорнобильській АЕС.

У 5 – 11 класах на уроках історії, біології, ... Читати далі »

ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.