МЕНЮ САЙТА


Звіт про проведені заходи до Дня Чорнобильської трагедії

Звіт

про проведені заходи до Дня Чорнобильської трагедії

На виконання розпорядження відділу освіти Будьоннівської районної у м.Донецьку ради, плану виховної роботи школи  до Дня Чорнобильської трагедії була проведена низка виховних заходів.  Учні школи активно брали участь у запланованих заходах.

Протягом тижня з 21.04. 2014 по 25.04.2014 тривала виставка плакатів на тему «Ні другому Чорнобилю», в якій взяли участь учні 7 – 11 класів. На виставку було представлено 17 плакатів, виконаних у різній техниці. На увагу заслуховували лозунги: «Збережемо природу рідного краю!», «Атом повинен використовуватися у мирних цілях», «Збережемо Землю від екологічної кризи» та інші.

У бібліотеці відбулася виставка літератури, присвячена аварії на Чорнобильській АЕС.

У 5 – 11 класах на уроках історії, біології, природознавства вчителями школи були проведені інформаційні 5-хвилинки стосовно Чорнобильської трагедії.

24.04.2014 відбувся єдиний урок «Чорнобильський дзвін» для учнів 1 – 11 класів. Уроки були проведені класними керівниками, супроводжувались ілюстративним матеріалом, фото- та відеодокументами. Всі учні школи були охоплені заходами із вищезазаначеної темтики. 




Ім`я *:
Email *:
Код *:
ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.