МЕНЮ САЙТА


70 років Сталінграду

Героїко-патріотичне виховання невід ємна частина національного виховання в школі. Саме воно покликано виховати свідомих, щирих громадян своєї Батьківщини. Сучасне покоління школярів потребує формування в них історичної пам яті. В нашій школі історико-патріотичному вихованню відводиться провідна роль.
1 лютого 2013 року в школі відбувся виховний захід, присвячений 70-річчю Сталінградської битви, яка стала переломною в роки Другої Світової війни. На виховний захід були запрошені ветерани Великої Вітчизняної війни, не тільки ті, кого опікає школа, але і з усього району. Почесним гостем на святі став ветеран Великої Вітчизняної війни, директор пошуково-видавничого агенства «Книга пам яті України» Кулага Іван Іванович. На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори шкіл Будьоннівського району.
Під керівництвом вчителя Тавенко Н.К., педагогів організаторів Савінової Ю.Ю., Антонова С.В. діти з пошукового загону школи представили учням та запрошеним результати своєї роботи в цьому напрямку. Захід проходив в дусі урочистості, святковості, гордості за минуле своєї держави. Під час заходу за допомогою мультимедійного проектору глядачам представили відео-хроніки та фотоматеріали з історії Великої Вітчизняної війни. Особливий інтерес і зворушення в залі викликали пісні на воєнну тематику у виконанні учня 9-А класу Колотенко Дмитра та учениці 11-А класу Гладких Олександри.
Після заходу ветерани та гості відвідали музейну кімнату, яка є в школі та заслухали звіт про роботу з героїко-патріотичного виховання відповідального Тавенко Н.К.



Ім`я *:
Email *:
Код *:
ЧАС

ПАНЕЛЬ КОРИСТУВАЧА

 

 
 
Copyright school120 © 2024.